Advertenties

In de Pers

Truckersday Stiphout 2017
 
Op zondag 11 juni 2017 is het weer zover. Dan gaat voor de 26e keer de Truckrun van  truckersday Stiphout van start. Het beloofd weer een mooie dag te worden. Onze deelnemers staan al te trappelen om in te stappen, de chauffeurs staan klaar, alles is geregeld om onze deelnemers weer de dag van hun leven te bezorgen. Op het evenemententerrein (Automotive Campus Helmond; Steenovenweg te Helmond) is van alles te doen voor jong en oud. We hebben hierheen uit moeten wijken ivm de reconstructie van de dorpsstraat dit jaar. Hierdoor was het niet mogelijk daar iets te doen; en we wilden de deelnemers niet nog een jaar hun dag ontnemen. Ook als de vrachtwagens weg zijn is het niet uitgestorven op het evenemententerrein. Er is dit jaar een markt, een gezellig terras en een springkussen. Verder kunt u ook bezig zijn met oud Hollandse spellen en zullen er de nodige verschillende optredens zijn op het podium. Na afloop van de run gaan we er een compleet feest van maken met de deelnemers, vrijwilligers, chauffeurs, en iedereen die maar wil. We hebben nu ook de mogelijkheid om de trucks op het evenemententerrein te parkeren zodat het ook mogelijk is deze wagens te bewonderen en te fotograferen. Zo zal ook (na de rondrit) onze winnares van de Playbackshow van 2017 (Mariëlle van Riet) haar act nog een keer opvoeren voor een hopelijk groot publiek.
 
Ook zal er een clinic gegeven worden door G-voetbal spelers. Natuurlijk is het voor iedereen mogelijk om hieraan mee te doen; te kijken en genieten van hun spel of zelfs een potje tegen ze te spelen.
 
Er zal een loterij gehouden worden waar u de stichting mee kunt steunen en leuke prijsjes mee kunt winnen en ook zullen er leuke Truckersday Items te koop zijn. U steunt hiermee de stichting en daarmee ook de aktiviteiten van de stichting. Wij zijn als stichting volop in ontwikkeling en zoals het er nu voor staat zal er in 2018 nog een nieuw groot evenement toegevoegd gaan worden. Dus u ziet het, wij zijn springlevend en ambitieuzer dan ooit. Wij willen u graag begroeten op deze 26e truckersday. Hou vooral ook facebook en onze website www.truckersdaystiphout.nl in de gaten voor de verdere programmering van de artiesten en tijden. De markt is van 10.00 tot 17.00 uur geopend, de dag duurt tot ca 18.00 uur.
 
Graag tot ziens op de 26e Truckersday!!!!!


 
 
 
 
 

PLG_RECAPTCHA_ERROR_NO_PUBLIC_KEY

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

JEvents - Calendar Module

October 2020
M T W T F S S
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1