Advertenties

In de Pers

 

 

 

Programma Truckersday bekend

 

11 juni volgend jaar Truckers Day Stiphout nieuwe stijl

 

 

 

Het nieuwe bestuur van Truckers Day Stiphout heeft een nieuw ambitieus plan rond. De Truckers Day wordt een jaar opgeschoven en krijgt een nieuwe stijl. Dit najaar nog wordt een dinermodeshow gehouden en in januari de bekende Playback avond.

 

Eind 2015 liet het bestuur het doek vallen voor Truckers Day Stiphout. Na lang overleg leek met tussenkomst van voormalig burgemeester Fons Jacobs uiteindelijk een bestuurswisseling de oplossing te zijn. Voorzitter Conrad Willemsen blijft nog even aan het roer totdat de doorstart handen en voeten heeft gekregen. De voorbereidingstijd om dit jaar nog een Truckers Day te organiseren is te kort. Verplaatsen naar het najaar is ook geen optie, omdat de Dorpsstraat dan open ligt.

 

Op 11 juni 2017 zullen de Trucks weer met gasten door Stiphout en omgeven toeteren! Nieuw is de op- en afstapplaats op en in de Automotive Campus, waar ook een evenementen terrein ingericht zal worden. Chauffeurs, vrijwilligers, gasten en publiek kunnen elkaar hier, vóór en na de rit, ontmoeten en deelnemen aan activiteiten. Ook tijdens de rit zullen er tal van activiteiten op het terrein zijn.

 

??Op vrijdag 28 oktober wordt door in samenwerking restaurant Inclusief een unieke benefiet dinermodeshow georganiseerd. Mensen met een beperking zullen de gasten voorzien van een 4gangendiner, een welkomstdrankje en een wervelende modeshow afgewisseld met zang en entertainment. Hiervoor is de organisatie nog op zoek naar artiesten, die belangeloos willen optreden en winkeliers, die de catwalkers willen aankleden. Meer info voor deelnemers, gasten en sponsoren is te vinden op de website en facebook van Truckers Day Stiphout.

 

Na afloop van het laatste Playback festival was al bekend gemaakt dat dit evenement door zal gaan. In samenwerking met de Spurriezeiers staat dit op de kalender voor zaterdag 27 januari 2017.

 

In samenwerking met HVV, die ook g(ehandicapten) voetbal organiseert zullen in de toekomst meerdere activiteiten voor de doelgroep worden georganiseerd.

 

Nieuw is ook het plan om aan merchandise te gaan doen. Via de website, die ook een nieuw jasje zal krijgen, en op de evenementen zullen diverse artikelen, die verwant zijn aan Truckersday te koop worden aangeboden.

 

Om de doorstart van een Truckers Day, dinermodeshow, e.d.  te realiseren worden er werkgroepen gevormd voor o.a. de contacten met de gasten, de contacten met de truckers en bedrijven, materialenbeheer, sponsoring, contacten met de vrijwilligers, PR, merchandise en  logistiek (route, e.d.) Het nieuwe bestuur hoopt te kunnen rekenen op de medewerking van vrijwilligers, die in het verleden hun steentje hebben bijgedragen, de sponsoren, de truckers en de deelnemers. En natuurlijk zijn ook nieuwe vrijwilligers van harte welkom. Vrijwilligers worden gevraagd zich (opnieuw)te melden. Ook voor suggesties houdt het bestuur zich graag aanbevolen.

 

Voor de aftrap van “Truckers Day Stiphout nieuwe stijl”, zullen alle vrijwilligers, die zich aangemeld hebbenof nogh aan gaan melden  t.z.t. nog een uitnodiging krijgen voor informele kennismaking met hapje en drankje.

 

Voor aanmelding als vrijwilliger, sponsoring of deelnemer, voor suggestie en voor meer informatie kan men contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,  kijken op www.truckersdaystiphout.nl of Facebook: www.facebook.com/truckersday.

 

JEvents - Calendar Module

January 2020
M T W T F S S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2