In de Pers

Truckers Day Stiphout wordt vervolgd!

 

In goed overleg is er een nieuw bestuur aangetreden voor Stichting Truckers Day Stiphout 1990. Het is het huidige bestuur gelukt om met voormalig burgemeester Fons Jacobs als bemiddelaar een bestuurswisseling te realiseren, waarbij de  huidige voorzitter zorgt voor een soepele overdracht en continuïteit.

 

Het nieuwe bestuur is in overleg met de gemeente Helmond wanneer Truckers Day Stiphout gehouden kan worden. Het nieuwe bestuur wil een ambitieus plan maken voor de toekomst, waarbij ook de playback avond en de modeshow een vervolg zullen krijgen.

 

Eind 2015 liet het bestuur het doek vallen voor Truckers Day Stiphout. Een aantal personen meldde zich bij de voorzitter voor een mogelijke doorstart. Na overleg leek een bestuurswisseling de oplossing te zijn.

 

Naast het bestuur wordt ook een adviesgroep gevormd, die gevraagd en ongevraagd advies kan uitbrengen. O.a. voormalig burgemeester Jacobs heeft  te kennen gegeven adviseur te willen zijn.

 

Er zijn 4 nieuwe bestuurders benoemd, die op een of andere manier al affiniteit hebben met Truckers Day of de doelgroep.

 

Om een doorstart van een Truckers Day te realiseren zullen werkgroepen worden gevormd, waarvoor zich al  een aantal nieuwe vrijwilligers heeft gemeld. Uiteraard hoopt het nieuwe bestuur op de medewerking van vrijwilligers, die in het verleden hun steentje hebben bijgedragen, de sponsoren, de truckers en de deelnemers.

 

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of Facebook: www.facebook.com/truckersday.

 

Via deze social media worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen en de nieuwe datum voor Truckers Day Stiphout.