Advertenties

In de Pers

Truckersday Stiphout 2017
 
Op zondag 11 juni 2017 is het weer zover. Dan gaat voor de 26e keer de Truckrun van  truckersday Stiphout van start. Het beloofd weer een mooie dag te worden. Onze deelnemers staan al te trappelen om in te stappen, de chauffeurs staan klaar, alles is geregeld om onze deelnemers weer de dag van hun leven te bezorgen. Op het evenemententerrein (Automotive Campus Helmond; Steenovenweg te Helmond) is van alles te doen voor jong en oud. We hebben hierheen uit moeten wijken ivm de reconstructie van de dorpsstraat dit jaar. Hierdoor was het niet mogelijk daar iets te doen; en we wilden de deelnemers niet nog een jaar hun dag ontnemen. Ook als de vrachtwagens weg zijn is het niet uitgestorven op het evenemententerrein. Er is dit jaar een markt, een gezellig terras en een springkussen. Verder kunt u ook bezig zijn met oud Hollandse spellen en zullen er de nodige verschillende optredens zijn op het podium. Na afloop van de run gaan we er een compleet feest van maken met de deelnemers, vrijwilligers, chauffeurs, en iedereen die maar wil. We hebben nu ook de mogelijkheid om de trucks op het evenemententerrein te parkeren zodat het ook mogelijk is deze wagens te bewonderen en te fotograferen. Zo zal ook (na de rondrit) onze winnares van de Playbackshow van 2017 (Mariëlle van Riet) haar act nog een keer opvoeren voor een hopelijk groot publiek.
 
Ook zal er een clinic gegeven worden door G-voetbal spelers. Natuurlijk is het voor iedereen mogelijk om hieraan mee te doen; te kijken en genieten van hun spel of zelfs een potje tegen ze te spelen.
 
Er zal een loterij gehouden worden waar u de stichting mee kunt steunen en leuke prijsjes mee kunt winnen en ook zullen er leuke Truckersday Items te koop zijn. U steunt hiermee de stichting en daarmee ook de aktiviteiten van de stichting. Wij zijn als stichting volop in ontwikkeling en zoals het er nu voor staat zal er in 2018 nog een nieuw groot evenement toegevoegd gaan worden. Dus u ziet het, wij zijn springlevend en ambitieuzer dan ooit. Wij willen u graag begroeten op deze 26e truckersday. Hou vooral ook facebook en onze website www.truckersdaystiphout.nl in de gaten voor de verdere programmering van de artiesten en tijden. De markt is van 10.00 tot 17.00 uur geopend, de dag duurt tot ca 18.00 uur.
 
Graag tot ziens op de 26e Truckersday!!!!!


 
 
 
 
 

PLG_RECAPTCHA_ERROR_NO_PUBLIC_KEY

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 

Persbericht

 

Stichting Truckersday Stiphout 1990 houd “aftrap Truckersday nieuwe stijl”

Na de vele berichtgevingen omtrent de voortgang van Truckersday zijn wij heel erg blij dat we staan waar we nu staan. De Bestuurlijke zaken zijn geregeld, het eerste evenement staat in de steigers, deelnemers en vrijwilligers zijn enthousiast. Kortom niets staat ons in de weg om een succesvolle doorgang van Stichting Truckersday Stiphout 1990 te realiseren.

 

Er zullen natuurlijk onder alle belangstellenden nog wel vragen/opmerkingen zijn. Misschien wilt u meer weten over de Stichting Truckersday Stiphout 1990 of wilt u graag weten wie nu dit nieuwe bestuur is en wat hun plannen zijn. Ook zult u ongetwijfeld benieuwd zijn wat er allemaal gaat gebeuren.

 

Lees meer: Aftrap TDS nieuwe stijl

Mode/dinnershow 2016

 

 

Eindelijk is het dan zover, De organisatie is een heel eind, de gasten zijn uitgenodigd, de artiesten vastgelegd de dinner/modeshow kan van start gaan.

 Nu is het aan jullie, fans en sponsoren van Truckersday Stiphout.

 Kom met zijn allen op 28 oktober 2016 naar Restaurant Inclusief voor onze grandioze wervelende dinner / modeshow.

 Kaarten zijn vanaf nu te reserveren, maar wees er snel bij want het aantal kaarten is beperkt!!

 Kaarten voor dit grandioze 4 gangen diner (volledig verzorgd door mensen met een beperking), met modeshow, zang, en na afloop ook nog de mogelijkheid de beentjes van de vloer te doen zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Hier kunt u ook meer informatie krijgen.

 Kaarten kosten slechts € 32,50 en u krijgt hiervoor een fantastisch diner en vooral heel veel blije gezichten van onze gasten. Dit alleen al is onbetaalbaar!!

 

De presentatie is in handen van Birgit van Ekert en Robert vd Broek

 U kunt naast onze modeshow op deze avond ook genieten van de gezellige en sfeervolle klanken van Ivo van Rossum, die ook voor de nodige sfeer en gezelligheid gaat zorgen.

 

Wees er snel bij en reserveer uw kaarten.

 

Vol is Vol!!

Truckers Day Stiphout wordt vervolgd!

 

In goed overleg is er een nieuw bestuur aangetreden voor Stichting Truckers Day Stiphout 1990. Het is het huidige bestuur gelukt om met voormalig burgemeester Fons Jacobs als bemiddelaar een bestuurswisseling te realiseren, waarbij de  huidige voorzitter zorgt voor een soepele overdracht en continuïteit.

 

Het nieuwe bestuur is in overleg met de gemeente Helmond wanneer Truckers Day Stiphout gehouden kan worden. Het nieuwe bestuur wil een ambitieus plan maken voor de toekomst, waarbij ook de playback avond en de modeshow een vervolg zullen krijgen.

 

Eind 2015 liet het bestuur het doek vallen voor Truckers Day Stiphout. Een aantal personen meldde zich bij de voorzitter voor een mogelijke doorstart. Na overleg leek een bestuurswisseling de oplossing te zijn.

 

Naast het bestuur wordt ook een adviesgroep gevormd, die gevraagd en ongevraagd advies kan uitbrengen. O.a. voormalig burgemeester Jacobs heeft  te kennen gegeven adviseur te willen zijn.

 

Er zijn 4 nieuwe bestuurders benoemd, die op een of andere manier al affiniteit hebben met Truckers Day of de doelgroep.

 

Om een doorstart van een Truckers Day te realiseren zullen werkgroepen worden gevormd, waarvoor zich al  een aantal nieuwe vrijwilligers heeft gemeld. Uiteraard hoopt het nieuwe bestuur op de medewerking van vrijwilligers, die in het verleden hun steentje hebben bijgedragen, de sponsoren, de truckers en de deelnemers.

 

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of Facebook: www.facebook.com/truckersday.

 

Via deze social media worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen en de nieuwe datum voor Truckers Day Stiphout.

 

 

 

Programma Truckersday bekend

 

11 juni volgend jaar Truckers Day Stiphout nieuwe stijl

 

 

 

Het nieuwe bestuur van Truckers Day Stiphout heeft een nieuw ambitieus plan rond. De Truckers Day wordt een jaar opgeschoven en krijgt een nieuwe stijl. Dit najaar nog wordt een dinermodeshow gehouden en in januari de bekende Playback avond.

 

Eind 2015 liet het bestuur het doek vallen voor Truckers Day Stiphout. Na lang overleg leek met tussenkomst van voormalig burgemeester Fons Jacobs uiteindelijk een bestuurswisseling de oplossing te zijn. Voorzitter Conrad Willemsen blijft nog even aan het roer totdat de doorstart handen en voeten heeft gekregen. De voorbereidingstijd om dit jaar nog een Truckers Day te organiseren is te kort. Verplaatsen naar het najaar is ook geen optie, omdat de Dorpsstraat dan open ligt.

 

Op 11 juni 2017 zullen de Trucks weer met gasten door Stiphout en omgeven toeteren! Nieuw is de op- en afstapplaats op en in de Automotive Campus, waar ook een evenementen terrein ingericht zal worden. Chauffeurs, vrijwilligers, gasten en publiek kunnen elkaar hier, vóór en na de rit, ontmoeten en deelnemen aan activiteiten. Ook tijdens de rit zullen er tal van activiteiten op het terrein zijn.

 

??Op vrijdag 28 oktober wordt door in samenwerking restaurant Inclusief een unieke benefiet dinermodeshow georganiseerd. Mensen met een beperking zullen de gasten voorzien van een 4gangendiner, een welkomstdrankje en een wervelende modeshow afgewisseld met zang en entertainment. Hiervoor is de organisatie nog op zoek naar artiesten, die belangeloos willen optreden en winkeliers, die de catwalkers willen aankleden. Meer info voor deelnemers, gasten en sponsoren is te vinden op de website en facebook van Truckers Day Stiphout.

 

Na afloop van het laatste Playback festival was al bekend gemaakt dat dit evenement door zal gaan. In samenwerking met de Spurriezeiers staat dit op de kalender voor zaterdag 27 januari 2017.

 

In samenwerking met HVV, die ook g(ehandicapten) voetbal organiseert zullen in de toekomst meerdere activiteiten voor de doelgroep worden georganiseerd.

 

Nieuw is ook het plan om aan merchandise te gaan doen. Via de website, die ook een nieuw jasje zal krijgen, en op de evenementen zullen diverse artikelen, die verwant zijn aan Truckersday te koop worden aangeboden.

 

Om de doorstart van een Truckers Day, dinermodeshow, e.d.  te realiseren worden er werkgroepen gevormd voor o.a. de contacten met de gasten, de contacten met de truckers en bedrijven, materialenbeheer, sponsoring, contacten met de vrijwilligers, PR, merchandise en  logistiek (route, e.d.) Het nieuwe bestuur hoopt te kunnen rekenen op de medewerking van vrijwilligers, die in het verleden hun steentje hebben bijgedragen, de sponsoren, de truckers en de deelnemers. En natuurlijk zijn ook nieuwe vrijwilligers van harte welkom. Vrijwilligers worden gevraagd zich (opnieuw)te melden. Ook voor suggesties houdt het bestuur zich graag aanbevolen.

 

Voor de aftrap van “Truckers Day Stiphout nieuwe stijl”, zullen alle vrijwilligers, die zich aangemeld hebbenof nogh aan gaan melden  t.z.t. nog een uitnodiging krijgen voor informele kennismaking met hapje en drankje.

 

Voor aanmelding als vrijwilliger, sponsoring of deelnemer, voor suggestie en voor meer informatie kan men contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,  kijken op www.truckersdaystiphout.nl of Facebook: www.facebook.com/truckersday.

 

JEvents - Calendar Module

October 2020
M T W T F S S
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1